Varnost je na prvem mestu

Na začetku je uspešno prestal strogo testiranje na ljubljanski univerzi, kasneje tudi testiranje na mednarodnem akreditiranem laboratoriju TÜV na Madžarskem, dnevno pa ga uporabljajo tudi naši otroci doma.

Varnost vaših otrok nam je daleč najpomembnejša, zato smo Froca izdelali na eni masivni nogi s štiritočkovnim križem. Na ta način smo zagotovili, da je težišče vedno v središču stola, kar zagotavlja izredno stabilnost tudi ob močnem naslanjanju, plezanju na nožni naslon in drugih vragolijah. Stol je pridobil certifikat za varnost po standardih SIST EN-14988 : 2017 + A1 : 2020.

Skriti elementi, ki zagotavljajo stabilnost

Na prvi pogled je stol povsem lesen, vendar se v njemu skrivajo kovinski kosti, ki so še kako pomembni, da je stol Froc eden od najboj stabilnih stolov.

Dva kovinska križa, ki sta vgrajena pod sedalom in pod lesenim križem v debelini 4 mm sta najbolj zaslužena, da je stol izredno stabilen. Hkrati tudi lesena nožna podpora in leseno naslonjalo uporabljajo vezne elemente in skrite vijake, ki so prav tako pomembni, da je stol trden.

Zaradi njegove praktičnosti ga zlahka pospravimo pod mizo in tako zavzame zelo malo prostora.

Safety-Froc
puncanastolu-trakec

Varnostni trakec in 5 točkovne naramnice

Vsi otroci od 6 meseca in vse do 3 leta pa uporabljajo varnostni trakec, ki preprečuje, da bi otrok zlezel ven iz stola. Hkrati so na voljo tudi 5 točkovne naramnice, ki še bolj skrbijo, da bo otrok v stolčku varen.

tuv-rheinland-tuev-rheinland-en_core_1_x