VAREN IZDELEK
Varnost je na prvem mestu

Certifikat kakovosti

Certificiran s strani mednarodnega laboratorija za kakovost TÜV & preizkušen z našimi otroki doma.

Varnost vaših otrok nam je daleč najpomembnejša, zato smo Froca izdelali na eni masivni nogi s štiritočkovnim križem. Na ta način smo zagotovili, da je težišče vedno v središču stola, kar zagotavlja izredno stabilnost tudi ob močnem naslanjanju, plezanju na nožni naslon in drugih vragolijah. Stol je pridobil certifikat za varnost po standardih SIST EN-14988 : 2017 + A1 : 2020.

CERTIFICIRAN S STRANI

TÜV Rheinland, ki skrbi za varnost in kvaliteto izdekov. Organizacija ustanovljena 150 let nazaj, ki je ena vodilnih organizacij za varnost storitev in izdelkov.

Varnost za naše najmlajše

Varovalni obroč in 5 točkovne varnostne naramnice

Vsi otroci od 6 meseca do 3 let morajo uporabljati varnostni obroč oziroma Baby set, ki preprečuje, da bi otrok splezal s stola in se pri tem poškodoval.

Težišče stola je vedno na sredini

Skriti elementi, ki zagotavljajo stabilnost

Na prvi pogled je stol povsem lesen, vendar se v njemu skrivajo kovinski križi, ki so še kako pomembni, da je stol Froc eden od najboj stabilnih stolov.

Dva kovinska križa, ki sta vgrajena pod sedalom in pod lesenim križem v debelini 4 mm sta najbolj zaslužena, da je stol izredno stabilen. Hkrati tudi lesena nožna podpora in leseno naslonjalo uporabljajo vezne elemente in skrite vijake, ki so prav tako pomembni, da je stol trden.

froc-chair

Ustvari svojega Froca

Z našim konfiguratorjem se lahko poigrate in si pričarate svojega Froca

4 osnovne barve

6 barv stola

7 vrst blazinic